Services

Alarminstallaties

  • Professioneel
  • Privé

U ontzorgen is onze missie, daarom maken wij het verschil met onze service-na-verkoop. Ons team staat 24/7 klaar voor al uw technische vragen. Na een grondige beveiligingsaudit en risicoanalyse werken onze experts een degelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk beveiligingsconcept uit. Volledig op maat van uw bedrijf, noden en sector. Bovendien houden wij rekening met de ligging van uw pand en de geldende wetgeving.

Wij zijn één van de eerste vergunde ondernemingen voor alarmsystemen in Vlaanderen en kunnen bogen op bijna 50 jaar expertise. INCERT-gecertificeerde installateur nodig voor uw verzekering? Bij Benoit Security bent u aan het juist adres.

Speel op veilig met onze hoogtechnologische, gebruiksvriendelijke alarminstallaties. Dankzij de bijbehorende applicatie bedient u het systeem volledig vanop afstand. En om extra veilig te zijn, wordt uw installatie gekoppeld aan onze meldkamer voor 24/7 monitoring.

Onze succesformule: alle componenten van uw installatie worden esthetisch weggewerkt in uw interieur: bewegingsdetectoren, magneetcontacten en bedieningspanelen …

Onze installaties zijn INCERT-conform. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of u recht hebt op een korting.

This site is registered on wpml.org as a development site.