Privé

Uw beveiliging onze zorg

De veiligheid van onze klanten komt op de eerste plaats. Altijd. Onze succesformule voor een maximale beveiligingsgraad is een doordacht concept met buitendetectie, waardoor uw systeem reeds alarm slaat voor de indringers uw woning bereiken.

Benoit Security

Discrete oplossingen


Wij blinken uit in esthetisch weggewerkte beveiligingssystemen, daarom leveren we hoogwaardig afgewerkte designoplossingen. Onze missie is pas geslaagd als u onze systemen niet opmerkt.

Benoit Security

Beveiliging op maat


In samenspraak met onze klanten tekenen we een totaalconcept uit. Op maat van uw terrein, pand, wensen en noden, ontwikkelen we de ideale combinatie van binnen- en buitenbeveiliging. Zo bent u écht optimaal beveiligd.

Benoit Security

24/7 tot uw dienst


Onze service stopt niet na het vakkundig installeren van uw alarmsysteem. Dankzij ons Benoit Care Program blijft u op twee oren slapen. Naast een jaarlijks onderhoud, software updates, monitoring van uw systeem, bieden we ook snelle interventies bij defect of alarm.

De grootste troef van Benoit Security is de dienst-na-verkoop. Als er al eens iets misloopt worden we altijd zeer snel geholpen door kundige techniekers. Dit kan vaak gewoon online, door in te bellen in ons systeem en zo het probleem op te lossen. Maar als dat niet lukt, dan komen ze toch ter plaatse. Daarnaast zijn ze ook telkens supervriendelijk en dat is echt zalig.

- Wim V.

Top service! Altijd vriendelijk en je wordt onmiddellijk geholpen, ook vanop afstand.

- Mathieu B.

“Reeds van bij het begin zat de relatie met Benoit Security goed. Het beveiligingssysteem werd geplaatst conform onze verwachtingen, afspraken en offerte. Dit schepte meteen vertrouwen in het systeem en het bedrijf. Het competente team van Benoit zorgt ervoor dat het systeem feilloos blijft werken. Ook staan ze klaar om ons verder te helpen bij nieuwe installaties of problemen. Wij kunnen steeds op beide oren slapen, als we thuis zijn of op verplaatsing… Dank je wel Benoit Security!”

- Dieter en Saskia
    This site is registered on wpml.org as a development site.