Services

Interventie na alarm

  • Professioneel
  • Privé

Slaat uw systeem alarm? Dan kan onze bewakingsdienst altijd langskomen voor interventie ter controle van het terrein en de gebouwen van uw bedrijf.

Benoit Security is de eerste KMO die erkend is als beveiligings- én bewakingsfirma! Wij bieden deze extra veiligheidsservice aan voor bedrijven in regio Knokke-Heist.

Hoe werkt het? Van 18 tot 6 uur is er permanent een patrouilledienst actief op het grondgebied. In het weekend en op feestdagen zelfs 24/7.

De patrouilledienst komt ter plaatse voor verificatie na alarm of voor een extra rondgang. Wij werken nauw samen met de lokale politiediensten. Zo garanderen en optimaliseren wij de veiligheid van uw bedrijf.

Slaat uw systeem alarm? Dan kan onze bewakingsdienst altijd langskomen voor interventie ter controle van uw woning en de omgeving.

Benoit Security is de eerste KMO die erkend is als beveiligings- én bewakingsfirma! Wij bieden deze extra veiligheidsservice aan in regio Knokke-Heist. Zo ontzorgen wij zowel vaste bewoners als tweedeverblijvers.

Hoe werkt het? Van 18 tot 6 uur is er permanent een patrouilledienst actief op het grondgebied – in het weekend en op feestdagen zelfs 24/7. De patrouilledienst komt ter plaatse voor verificatie na alarm of voor een extra rondgang. Wij werken nauw samen met de lokale politiediensten. Zo garanderen en optimaliseren wij de veiligheid van uw woning.

This site is registered on wpml.org as a development site.