professioneel

Neem geen risico’s met uw business

Winkel of kantoor? Toonzaal of productieruimte? Woonzorgcentrum of ziekenhuis? School of overheidsdienst? Als INCERT-gecertificeerde installateur staat Benoit Security in voor de duurzame beveiliging van elk bedrijf of instelling.

Benoit Security

Zeker van uw zaak


Wij zorgen voor een waterdichte beveiliging van uw bedrijf of instelling. Onze duurzame beveiligingsoplossingen worden zorgvuldig uitgekozen en geïmplementeerd zodat u altijd zeker van uw zaak kan zijn.

Benoit Security

Op maat van uw bedrijf


Als beveiligingsadviseur zorgen we voor een concept op maat, aangepast aan de specifieke noden van uw pand, activiteit en wettelijke verplichtingen. We vertrekken altijd vanuit een grondige risicoanalyse, zodat potentiële risico’s geen kans krijgen.

Benoit Security

24/7 tot uw dienst


Dankzij ons Benoit Care Program bent en blijft u gerust. Benoit garandeert jaarlijks onderhoud, software updates, 24/7 remote support en een snelle interventie bij defecten.

Ontdek uw fiscaal voordeel

Bijkomende investeringsaftrek
Voor wie gelden deze maatregelen?
Het fiscaal voordeel geldt enerzijds voor zelfstandigen en vrije beroepen, anderzijds voor Kleine Vennootschappen.

Welk voordeel kan u genieten?
Er worden twee types voordelen beschreven:

  • Bijkomende investeringsaftrek voor uw beveiligingsinstallatie van 25%
  • Aftrek beroepskosten tot 120%

Wenst u meer informatie rond deze materie?
besafe
vlaio

Héél tevreden over de plaatsing en de service. Steeds professioneel en staat je correct en snel te woord bij vragen. Ik raad Benoit Security zeker aan bij vrienden, kennissen en zakenconnecties!

- Delphine Verschelde, Garage Bettens

- Marc Kimpe, Krinkels

Na een jarenlange samenwerking waarbij we samen met het team van Liesbeth en Steven een heel vertrouwelijke relatie hadden opgebouwd, hebben we, mede door omstandigheden, de samenwerking opgedreven. We stonden samen voor een enorme uitdaging en zij hebben gerealiseerd wat wij vroegen en dit op een bijna onmogelijke termijn. Op naar veel meer mag ik hopen.

- Christian Herpoel, Loomis

Sinds vele jaren levert, plaatst en onderhoudt Benoit Security de diverse toegangssystemen van ons bedrijf. De nette afwerking, duidelijke communicatie en het proactief meedenken, maken hen een no-brainer op vlak van beveiliging.

- Yves Lonchay, Decorette

    Referenties

    This site is registered on wpml.org as a development site.